Personenauto's, onderhoud van al uw voertuigen..

De juiste autobanden voor alle personenauto’s

Voor alle merken personenauto’s biedt Veenstra banden & autoservice een groot aantal soorten en merken hoge kwaliteit autobanden. Zomerbanden, winterbanden en allseason banden, wij zijn u er graag mee van dienst. Aangezien niet iedere band onder uw voertuig past adviseren wij u graag! Heeft u interesse in banden vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via onze webshop.

Ga naar overzicht banden >


Montage van de autobanden wanneer het u uitkomt

Wij monteren nieuwe autobanden en velgen voor u, terwijl u wacht of op een moment dat het u uitkomt. Heeft u een leaseauto? Maak dan online een afspraak. Naast het monteren van de banden kunnen wij de banden ook voor u uitlijnen en balanceren. Ook kunt u bij ons terecht voor het richten van de velgen en het tire trimmen van de banden.

Ook voor onderhoud, aircoservice en APK

Wij regelen desgewenst het onderhoud, de aircoservice en de APK van uw personenauto of bestelwagen. Maak direct een afspraak of kom langs. Wij zorgen ervoor dat u snel en veilig de weg weer op kunt. Vervangend vervoer nodig? Wij regelen het voor u!

Voor uw gemak: ons bandenhotel

Heeft u zelf geen opslagruimte voor uw winter- of zomerbanden? Wij slaan ze voor u op. In het najaar en voorjaar sturen wij u een bericht om een afspraak te maken voor de bandenwissel.

Bekijk ook:

  • Wij zijn RDW-erkend
  • Vakkundige en APK keurmeesters
  • Scherpe prijs voor de hoogste kwaliteit
  • Bij eventuele reparaties altijd vooraf een prijsopgave
  • Afmeldkosten en milieumeting inbegrepen

APK reminder

Check hier uw APK!

 

Is uw auto weer toe aan een APK Keuring?

Maak een afspraak

© Veenstra Sneek 2018 | Realisatie Inzet Online