Continental banden – banden voor elke rijstijl

Variëteit in Continental banden

Continental banden, al 140 jaar een begrip op de weg, bieden veiligheid, betrouwbaarheid en comfort. Sinds de oprichting (1871) levert de Duitse fabrikant degelijke kwaliteit. Voor alle voorkomende automerken en –types kunt u Continental autobanden kopen die passen bij uw rijstijl en matchen met de uitstraling van uw velgen.

Ga naar overzicht banden >

Extra veilige banden

Sportief of defensief, u vindt altijd een Continental autoband die de gewenste prestaties levert. Met de nadruk op veiligheid: stabiliteit in bochten, een korte remweg en perfecte grip. Continental banden zijn stoer en vasthoudend, ook bij een nat wegdek. Van vrijwel alle Continental banden is een SSR-uitvoering beschikbaar, voor extra zekerheid bij beschadiging aan het loopvlak.

Economisch rijden? Continental banden

Continental autobanden kopen betekent economisch rijden. U ervaart letterlijk contact met het wegdek, terwijl de weerstand minimaal is. U bespaart brandstofkosten, maar doet geen concessies aan de prestaties. De perfecte wegligging van Continental banden gaat samen met optimaal comfort en een lange levensduur.

  • Wij zijn RDW-erkend
  • Vakkundige en APK keurmeesters
  • Scherpe prijs voor de hoogste kwaliteit
  • Bij eventuele reparaties altijd vooraf een prijsopgave
  • Afmeldkosten en milieumeting inbegrepen

 

Interesse in Continental banden?

Vraag een offerte aan

© Veenstra Sneek 2018 | Realisatie Inzet Online