Onderhoud aanhangwagens

Veenstra en BOVAG onderhoud voor aanhangwagens en trailers

Kies voor een BOVAG onderhoudsbeurt voor uw aanhangwagen of trailer. Daardoor beperkt u de kans op pech of een technisch mankement tot een minimum. Veenstra Banden & autoservice zorgt ervoor dat u weer veilig met een goed onderhouden aanhangwagen of paardentrailer kunt deelnemen aan het verkeer. Onderhoud voor uw aanhanger nodig of een aanhangwagen reparatie laten uitvoeren? Wij zijn u er graag mee van dienst.

Een BOVAG onderhoudsbeurt voor een aanhanger geeft u zekerheid

Deze zekerheid betreft de algehele conditie van uw aanhangwagen of boot- of paardentrailer. De belangrijkste onderdelen worden uitvoerig gecontroleerd en getest. Zijn reparaties nodig of moeten onderdelen worden vervangen? Dit doen wij in overleg met u. Op de uitgevoerde werkzaamheden tijdens het aanhanger onderhoud krijgt u garantie.

BOVAG is de APK voor aanhangwagens

In Nederland geldt geen wettelijk verplichte keuring voor aanhangwagens. Kiest u voor een BOVAG onderhoudsbeurt? Dan is dit eigenlijk de APK voor uw aanhangwagen. De BOVAG onderhoudsbeurt wordt ook erkend voor de jaarlijkse VCA-keuringen voor bedrijven.

Rapport en BOVAG sticker na aanhangwagen onderhoud

Na het onderhoud voor uw aanhanger ontvangt u de BOVAG-jaarsticker in combinatie met een onderhoudsrapport. In dit rapport beschrijven we de conditie van uw aanhangwagen, inclusief de eventueel benodigde reparaties. Dit is uw bewijs dat uw aanhangwagen goed is onderhouden volgens de BOVAG-kwaliteitseisen. Meer informatie over de onderhoudsbeurt kunt u terugvinden in de brochure. ‘BOVAG-onderhoudsbeurt aanhangwagen’.

Maak afspraak of kom langs voor uw aanhanger onderhoud

Maak tijdig een afspraak voor de BOVAG onderhoudsbeurt van uw aanhangwagen of trailer. Kom langs of neem contact met ons op. Wij helpen u graag weer veilig op weg.

  • Wij zijn BOVAG-erkend
  • Vakkundige en APK keurmeesters
  • Scherpe prijs voor de hoogste kwaliteit
  • Bij eventuele reparaties altijd vooraf een prijsopgave
  • Afmeldkosten en milieumeting inbegrepen

APK reminder

Check hier uw APK!

 

Is uw aanhangwagen toe aan BOVAG onderhoud?

Maak een afspraak

© Veenstra Sneek 2018 | Realisatie Inzet Online