Al meer dan 70 jaar een begrip!

Welkom op onze website. Wij zijn gevestigd aan de Klompenmakersstraat 6 "Industrie terrein de Hemmen" in Sneek.
Wij houden ons dagelijks bezig met banden voor alle soorten voertuigen als: auto's, campers, caravans, trucks, trailers, industrie banden en motoren en scooters. Daarnaast doen wij al het onderhoud voor uw auto, camper, caravan, truck of trailer.

Wij zijn Vaco erkend en BOVAG gecertificeerd.

 

Interview door GrootSneek

"Interview met Gerda Bergsma - Veenstra"

“Je bent de dochter van een ondernemer, werkt bij wijze van spreken vanaf het moment dat je kunt lopen bij je ouders in de zaak mee. Daar heerst een sfeer van niet ‘lullen maar poetsen’ en zeker geen ‘negen tot vijf’ mentaliteit. Hokjes-denken is bij ons niet aan de orde”. Gerda Bergsma-Veenstra, die samen met haar broer Geert Jelle aan het hoofd
staat van Veenstra banden & autoservice, zet de toon van het gesprek. In 2016 vierde het familiebedrijf haar 70-jarig jubileum.

De geschiedenis van Veenstra banden

De geschiedenis / historie van Veenstra banden begint in 1946, toen haar opa Geert Veenstra zich inschreef bij de
Kamer van Koophandel in Leeuwarden. “Opa was een echte rubberman”, vertelt Gerda. “Hij had zijn bedrijf aanvankelijk in de Friese hoofdstad, waar hij fietsbanden maakte. Daarvoor had hij een aantal jaren ervaring opgedaan bij Dunlop Enerka een bedrijf in Drachten dat rubber transportbanden maakt”. De familie Veenstra woonde toen in Drachten waar Jelle Veenstra, de vader van Gerda en Geert Jelle ter wereld kwam. Het was sappelen in die periode. De familie kwam naar Sneek toen Geert Veenstra bij de Sneker Rubbercentrale aan de slag kon en later zijn bedrijf voortzette aan de Jollenstraat.

Download >> hier in PDF het complete interview.

  • Wij zijn RDW-erkend
  • Vakkundige en APK keurmeesters
  • Scherpe prijs voor de hoogste kwaliteit
  • Bij eventuele reparaties altijd vooraf een prijsopgave
  • Afmeldkosten en milieumeting inbegrepen

APK reminder

Check hier uw APK!

 

Is uw auto weer toe aan een APK Keuring?

Maak een afspraak

© Veenstra Sneek 2018 | Realisatie Inzet Online