Tire trimmer

Tire trimmen voor vlakke banden

Verkeerde bandenspanning, te hoge belading, versleten schokdempers en verslechterde uitlijning of krachtvariaties kunnen leiden tot niet vlak afgesleten loopvlakken op banden. Tire trimmen, een innovatieve techniek voor vlakke banden biedt de oplossing.

Voordeel van de Tire trimmer

Dankzij de Tire trimmer kunnen wij een band tot binnen een nauwkeurigheid van 0,1 mm vlak slijpen. De 100% vlak geslepen banden bieden een uitstekend rijcomfort en een sterk gereduceerd afrolgeluid. Het resultaat? Een beter rijcomfort en uw banden gaan vele kilometers langer mee. Uw banden gaan dankzij de Tire trimmer langer mee.

Als een band niet vlak is

Een band die niet vlak is geeft krachtige vibraties door aan het gehele onderstel van de auto en produceert een luider afrolgeluid. Dit komt uw rijcomfort niet ten goede. Zelfs een goede balancering is voor dit probleem niet altijd toereikend.

De zwaardere en grotere auto’s met banden van 16-17 inch of groter hebben relatief vaak last van deze problemen. Dit fenomeen noemen we ook wel cupvorming. Tire trimmen door onze bandenspecialist biedt uitkomst!

 

Meer weten over tire trimmen? Kom langs of neem contact met ons op.

  • Wij zijn RDW-erkend
  • Vakkundige en APK keurmeesters
  • Scherpe prijs voor de hoogste kwaliteit
  • Bij eventuele reparaties altijd vooraf een prijsopgave
  • Afmeldkosten en milieumeting inbegrepen

APK reminder

Check hier uw APK!

 

Is uw auto weer toe aan een APK Keuring?

Maak een afspraak

© Veenstra Sneek 2018 | Realisatie Inzet Online