Winterbanden

Winterbanden voor meer grip en veiligheid

Met winterbanden beperkt u het risico op een slippende wagen. Met winterbanden heeft uw wagen meer grip op de weg, dat is wel zo veilig!

Veenstra banden biedt u een ruime keuze in winterbanden

Wij hebben een groot aantal maten en merken winterbanden op voorraad. Wij kunnen de wissel snel voor u uitvoeren in onze modern ingerichte montagestraat. U kunt daardoor weer snel en veilig de weg op. Aangezien niet iedere band onder uw voertuig past, adviseren wij u graag middels onze webshop waar wij een overzicht tonen van winterbanden en u een offerte kunt aanvragen.

Ga naar overzicht winterbanden >

Heeft u zelf geen opslagruimte?

Wij kunnen de winterbanden opslaan in een geconditioneerde (en geïsoleerde) ruimte. U ontvangt van ons tijdig bericht wanneer het tijd is voor de bandenwissel. Makkelijker kunnen we het niet voor u maken.

Advies over de juiste band van de bandenspecialist

Zoveel auto’s, zoveel wensen en zoveel banden. De juiste band bepaalt de wegligging en het rijcomfort. De keuze is groot, de technische specificaties variëren. Als bandenspecialist adviseren wij u graag over de band die het beste bij uw rijgedrag en wensen past.

Sneeuwkettingen en wintersport

Wilt u veilig op wintersport dit jaar? Dan zijn goede winterbanden een must. Daarnaast zijn sneeuwkettingen erg handig om mee te nemen en in sommige landen is het zelfs verplicht. Bij een dik pak sneeuw en een bergweg op is het handig als u sneeuwkettingen gebruikt! Wij adviseren u graag over sneeuwkettingen en ook verhuren wij sneeuwkettingen. Voor meer informatie neem > contact met ons op.

Ga naar overzicht sneeuwkettingen >

Wilt u meer weten over de regelgeving voor winterbanden en sneeuwkettingen in Europa  > klik hier 

 

  • Meer grip en veiligheid
  • Een ruime keuze in winterbanden en merken
  • Wissel op tijd, dan ga je altijd veilig op weg
  • Blijf ook met winterbanden alert!
  • Informeer ook naar ons bandenhotel

Interesse in winterbanden?

Vraag een offerte aan

© Veenstra Sneek 2018 | Realisatie Inzet Online