Zomerbanden

Zomerbanden, passend bij het seizoen

Wij hebben een grote keus in diverse merken en maten zomerbanden op voorraad. Wij leveren dus direct. Wij monteren de banden op een moment dat het u uitkomt.

Overzicht zomer banden >

Advies van de bandenspecialist

Autobanden hebben invloed op het rijcomfort en de wegligging. Welke zomerbanden passen bij uw wensen? Als bandenspecialist adviseren wij u graag!

Factoren die bepalend zijn voor de band die u kiest

Welke band het beste bij u past is afhankelijk van een groot aantal factoren. Bent u veel op de weg? Welk type auto rijdt u? Rijdt u voornamelijk in de bebouwde kom of grotendeels over snelwegen? Als bandenspecialist adviseren wij de juiste zomerbanden op basis van uw rijgedrag.

Gaat u voor budget of voor kwaliteit zomerbanden?

Kiest u voor de zomerbanden aanbieding of voor zomerbanden met de hoogste kwaliteit? Wij bieden een groot aantal merken en soorten banden. Alle banden hebben specifieke kenmerken, technische specificaties en verschillen in kwaliteit en prijs.

Waarom zou u kiezen voor zomerbanden?

Dankzij de unieke samenstelling van het rubber hebben zomerbanden in warmere periodes bij temperaturen van circa 10 graden of hoger een betere grip op het wegdek dan in de wintermaanden.
Daarnaast hebben zomerbanden een kortere remweg, produceren ze minder afrolgeluid en realiseert u een gunstiger brandstofverbruik.
Twijfelt u nog? Kom dan langs voor advies over zomerbanden. Of neem contact met ons op.

  • Betere grip op het wegdek
  • Kortere remweg
  • Minder afrol geluid
  • Gunstiger brandstofverbruik

Overzicht zomer banden >


Hoe vindt je de juiste bandenmaat?

Interesse in zomerbanden?

Vraag een offerte aan

© Veenstra Sneek 2018 | Realisatie Inzet Online